Неслихан Атагул за нејзината здравствена состојба (ФОТО)

По натписот за нејзината здравствена состојба, се огласи актерката Неслихан Атагул.
Актерката веќе подолго време има проблеми со „синдром на нервозно дебело црево“. Некако успеа да прикрие сè, да продолжи да работи, сè додека не се онесвести на сетот. Тогаш беше јасно дека таа мора да го продолжи лекувањето и дека мора да престане да работи во серијата Ќерката на амбасадорот. По неколку дена грижа за нејзините обожаватели, се огласи и Неслихан Атагул.

Актерката им се заблагодари на сите за поддршката и рече дека се чувствува добро. Таа го продолжува третманот, односно третманот, и треба одмор и наскоро целосно ќе закрепне. Еве фотографија објавена од оваа прекрасна актерка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *