Неслихан Атагул е најголемата обожувателка на Кадир Догулу!

Тие се една од најсимпатичните двојки во турскиот шоубиз. Двајцата успешни актери, и покрај многуте кризи што можеби ги имале во нивната врска, секогаш покажуваат поддршка еден за друг. Неодамна, Кадир се вратил на работа, и се појавува на екранот по долго отсуство. Се разбира, првата што му го честитал беше неговата партнерка Неслихан Атагул. Таа има објавено една слика во Story во придружба на едно срце, додека таа ја гледаше Кадир на телевизија. Се сеќаваме дека брачната двојка се венчала во 2016 година, на церемонијата која беше тема на розовиот печат неколку недели по ред.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *