Неслихан Атагул го прави истото како и многу други познати личности!

Неслихан последното време е многуа активна во социјалните мрежи. Но, иако сите се обидуваат да бидат најоригинални во нивните објавување на слики на социалните мрежи, Неслихан не ја избегнал “манијата” на слики на бањарка . Актерката објави фотографија во пресрет на ВИП-фото-серијата со бањарка. Дали имате вие таква слика?



Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *