Неслихан Атагил за нејзината кариера

Бескрајна лубов во моментов е една од најгледаните серии во Шпанија и јужноамериканските земји. Неслихан одговори на прашањата од каналот „Унивисион“ што ја емитува серијата.

Неслихан Атагил за прв пат во ова интервју даде посериозни и детални информации за развојот на нејзината кариера. Славната актерка потсети дека серијата Ќерка на амбасадорот продолжува и ги претстави своите цели во следниот период.

„Моите планови за кариера вклучуваат учество во глобален проект и ова ќе биде една од темите на кои ќе се фокусирам во наредните периоди. Исто така, сакам да учествувам во независни филмови и само што започнав да го читам сценариото. Добив и понуда од списанието „Хаџис“. Покрај актерството, сакам и фотографии и разговор со луѓе, и тоа е токму она што го комбинирав во нашето списание „Хаџис“. Објавуваме и списание на англиски јазик за сите оние кои ме следат од странство “.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*