Неочекувано разочарување од новата сезона на серијалот „Забрането јаболко“!

Популарната серија „Забрането јаболко“ на Фокс ТВ се враќа експлозивно во четвртата сезона. Еда Еџе е повторно најимпресивната личност во новата сезона.
Благодарение на трансформацијата на ликот на Јилдиз, третата сезона беше многу успешна. Сцените на кои е прикажано затворањето на Шахика, Ендер и Јилдиз предизвикуваат возбудувања во четвртата сезона. Сепак, новите слики објавени од оваа серија се малку разочарувачки. Причината е што Јилдиз повторно е со Халит.

Критиката е како што следува: „Звездата нека не биде повторно со Халит, додека Керим чека. Се нервиравме од Халит… “.

Некои лубители на ТВ оставија коментари во кои се вели дека се разочарани. Гледачите го привлекоа вниманието на следниве детали: „Халит ја измами и ја навредуваше Јилдиз, постојано малтретираше, викаше… ја остави Јилдиз во болницата кога се породи“. .

Третата сезона од ТВ сериите Забрането јаболко се промени од драма во апсурдна комедија. Не е ни чудо што Јилдиз и Халит повторно се заедно. Многу обожаватели на Забрането јаболко со нетрпение ја очекуваат четвртата сезона од серијата.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*