Негативецот од серијата „Нашата Денис“ изгледа сосема поинаку во реалноста – Фото

Последниве години се повеќе македонци се „навлечени“ на турските серии кои станаа хит не само кај нас туку во целиот балкански регион. Една од погледаните серии во моментов е „Нашата Денис“, а во него како еден од негативците е сопругот на Денис, Серкан, кој ја остава својата прекрасна сопруга и децата за друга жена и притоа ги остава без скршен денар и можност за егзистенција. Иако во серијата го гледаме како негативен лик, тој во приватноста е сосема поинаков човек. Како што велат неговите колеги и пријатели тој е семеен човек, постојано ведар и насмеан. Неговото вистинско име е Хакан Ератик, тој е навистина познат глумец во Турција, а публиката досега имаше можност да го погледне и во некои други хит серии. Во продолжение можете да погледнете неколку фотографии и да се уверите дека тој навистина е прекрасен лик:Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-01-23 05:04:34Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*