Неверојатно: Елчин Сангу не e само прекрасна актерка, туку и … акробат!

Елчин Сангу или како ни е позната како Дефне од серијата “Вљубениот Ерген” е една од многуте актерки кои сакаат спорт , за да биде секогаш во вистинска форма. Но, спортот што актерката го избра за одржување на нејзиното тело е малку посебен. Таа се занимава со пилатес (акробации) и тоа го прави многу страсно.
Во фотогалеријата подоле ќе најдете некои од моментите на кои актерката го практикуваа овој спорт.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *