На оваа слика”Ѓилсерен”, нема да верувате како “изгледа”

Нургул имал многу улоги за време на нејзината кариера, со кого била позната и во турската јавност. Но, во нашата јавност дојде во улогата на Гилсерен и со истото име ќе се памети.

Малкубројни се ѕвездите кои се осмелуваат да објавуваат фотографии без шминка, но како изгледа на Гилсерен не му пречи тоа. Конечно, ” Гилсерен ” објави слика каде што не се гледа толку добра без шминка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *