НАЈУБАВАТА ТУРСКА АКТЕРКА ДЕНЕС, НЕКОГАШ ИЗГЛЕДАШЕ ВАКА (ФОТО)

Во последните 15 години, турските серии се секојдневие на огромен број од македонската популација. Во секое семејство има членови кои се буквално “навлечени” на некоја од сапуниците и со нетрпение го очекуваат нејзиниот почеток. Главните јунаци од сериите, односно нивните приватни животи, предизвикуваат особено внимание. Актерката Фахрие или нам позната како Неџла, денес му е жена на Бали Бег, заработува многу и е една од најбараните актерки. Еве како таа изгледаше пред да го достигне врвот во нејзината кариера:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*