Најубавата турка актерка, беше и Мис на Турција

Нејизната убавина е фатална, па ја прогласуваат за најубава турска актерка. Моментално Амине е во врска со германскиот фудбалер со турско потекло Месут Озил. Двојката планира свадба која веројатно ќе биде во почетокот на 2019 година. Амине има одиграно во неколку турски серии, а најдобрата и најгледана серија којашто беше емитувана и во нашата земја “НЕ СЕ ОТКАЖУВАМ”. Убавата Амина Ѓулсе беше и Мис на Турција а во 2014 година учествуваше и во Мисс на Светот кадешто не се пласираше во финалето. Подоле може да видите неколку слики од убавата Амине…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *