Најава за серијата Ариза (ВИДЕО)

Ариза е нова турска серија чие емитување ќе започнува во септември.
Серијата ќе се емитува годинава на Шоу ТВ. Главните улоги во оваа серија ќе ги играат Толга Сариташ и Ајча Ајшин Туран. Серијата ќе ја следи приказната за храбар и благороден таксист по име Али Риза (Толга Сариташ ), кој ќе се сретне со не многу обичен клиент на Халиде (Ајча Ајшин Туран).

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*