„Нашата Дениз“ денес изгледа сосема поинаку од ликот кој го игра во серијата

Турската актерка Озге Озберг ја запознавте по улогата на несреќната и изневерена Дениз во серијата насловена „Нашата Дениз“, каде уште на почетокот од сценариото има темен живот исполнет со многу препреки. Но оваа драма не е единствената по која Озге станува препознатлива кај публиката. Имено, оваа турска актерка има богата кариера од која може да се пофали со бројни филмски улоги, особено такви во серии кои ги снима уште од далечната 1989 година. Таа е доста активен член на социјалните мрежи, а бидејќи од снимањето на серијата за Дениз поминаа две години, Озге денес изгледа поинаку, со куса темна коса од која изгледа доста поразлично. Инаку, родена е 1976 година и има завршено драмски уметности на Универзитетот во Истанбул.

#newlook 🚀🚀 @serpilkucukelci ❤️

A post shared by Ozge Ozberk (@ozgeozberk_official) on

#bodrum 🌺 @meralcakirtorun 🌺

A post shared by Ozge Ozberk (@ozgeozberk_official) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*