Актерот Мурат Јилдрим и неговата сопруга донираа крв!

Мурат Јилдирм и неговата сопруга Имане Елбани отишле во турскиот Центар за дарување крв во Капа и даруваа крв.

Мурат Јилдирам повикува луѓето да даруваат крв. Тој рече дека „Научивме дека резервите на крв станаа во критична состојба заради„ Ковид-19 “и„ Рамазан “. Можете да направите дарување на крв само за 15 минути и да спасите животи на 3 лица. Ве покануваме сите овде да донирате “.

За неговата донација на крв, Мурат Јилдирим доби „плакета со благодарност“ од членот на турскиот одбор на Центар за дарување крв, Еркан Тан.

https://www.turkishc Celebritynews.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*