Мурат Јилдирим никогаш не ја напушта својата сопруга

Мурат Јилдирим пред новинарите изјави дека слободните денови сака да ги помине само со сопругата. Таа нема никој во Турција, нема пријатели или роднини. Токму поради оваа причина, актерот се обидува да ја помине секоја слободна минута со својата сакана жена.

Што се однесува до ситуацијата на сетот, мерките преземени за време на снимањето се прилично остри. Секој носи маски и постојано се тестира. За среќа, тестовите се негативни.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *