Мурат Јилдирим доби сериозен удар во сетот на серијата Рамо (ФОТО)

Имаше непријатна ситуација во сетот на серијата „Рамо“.
Главниот актер, Мурат Јилдирим, доживеа силен удар на лицето. Значи, неговата модринка е природна, таа започна сама по себе, не станува збор за шминка како што е обично. Без оглед, актерот продолжи да снима како ништо да не се случило. Тој не сакаше дублери или каскадери, но тој сам ги снимаше сите сцени.

Еве како изгледаше лицето на Мурат по ударот.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*