Мурат Далкилиќ се промовира на штета на Ханда Ерчел?

Кампањата во која Мурат Далкилиќ е прикажан како жртва и Ханде Ерчел како главен виновник за сè е сè посилно. По раскинот на Мурат и Ханде се појавија многу прашања и се покренаа разни теми. Во последно време, насловните страни стануваат посилни на штета на младата актерка. Последниот од нив гласи дека Ханде имал абортус, дека раскинале заради тоа, затоа што Мурат бил налутен од тој чин.

Негирањата за овие информации доаѓаат од повеќе извори, како и од сè повеќе блогери кои тврдат дека Мурат ги финансира сите тие лоши написи за звездата на серијалот „Чукај на мојата врата“. Според нивното пишување, пејачот Мурат Далклич има една цел. За да ја дискредитира Ханде, претстави себеси како жртва и да го искористе сè тоа за лична промоција.

Треба да се има предвид дека Мурат не е познат по својата лојалност – ги изневери и својата прва сопруга Мерва Болугур и Ханде, кои во еден момент му простија…

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*