Мурат Далкилиќ зборуваше за тоа дали Керем Бурсин е причината за раскинот меѓу него и Ханде

Раскинувањето на Мурат Далкилиќ и Ханде Ерчел е сè уште жешка тема во турските медиуми.
Мурат се обиде на секој начин да се помири со актерката, но таа едноставно не го сакаше тоа. За неа, таа приказна е завршена и како што вели таа, нема шанси да се помири со Мурат. Многу натписи беа поврзани со причините за раскинот на оваа двојка. Еден од главните „виновници“ го спомна колегата на Ханде од серијалот „Чукај на мојата врата“, Керем Бурсин. Керем и Ханде наводно станале многу блиски, што според извештаите на медиумите многу му пречило на Далкилиќ.

Сепак, тоа не е точно. Барем така тврди Мурат. Тој денес зборуваше за турските медиуми, а меѓу другото, истакна дека Керем нема апсолутно никаква врска со раскинувањето на врската меѓу него и младата актерка.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*