Мојот дом (Doğduğun Ev Kaderindir)- нова турска серија на нашата страна!

Зејнеб е девојка која има два домови и две мајки. Една од нив е нејзината вистинска мајка и Зејнеб не знае која е вистинската мајка. Зејнеб живее во два различни света во две различни куќи. Таа не знае каков е вистинскиот живот, таа е изгубена во светот. Враќајќи се од нејзиниот дом каде е родена, Зејнеп добива неочекувана понуда. Нејзината мајка сугерира да се омажи за Махди, да започне со животот и повторно да се соедини. Овој предлог ќе ја стави Зеинеп во тешка ситуација затоа што има сосема поинаков живот. Сепак, судбината ќе ги испреплети патеките на Зејнеп и Мехди. Зејнеб се среќава со Мехди, но човекот кој ја сака Зејнеб е подготвен за сè за да не остане без неа. Мајката му објаснува на Зејнеб дека Мехди е добар пријател на нејзиниот брат и дека за него само добро се зборува во махала. Дали ќе се запознаат Зајаб и Мехди, ќе станат пријатели или двојка која ќе стапат во брак бракот?

Режија: ğağrı Bayrak
Улоги: Демет Оздемир, Ибрахим Челиколк

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*