Моја ќерка – најгледаната турска серија уште еднаш на нашата страна

Ојку останала сама откако тетка ја оставила. Од писмото дознава дека нејзиниот татко е жив и тргнува во потрага по него.

Демир, кој живее како измамник, открива дека има дете. Дали Демир ќе ја прифати Ојку како ќерка и ќе ја прифати во нејзиниот живот кога ќе се појави пред него?

Во истиот ден, Џандан се враќа во куќата што ја напушти пред многу години и се соочува со минатото од кое избега. Скршена под тежината на тајната која ја криеше со години, ја запознава Ојку која ќе му го промени животот.
Патеките на Ојку, Џандан и Демира ќе ги вкрстат и ќе ги одведат до неочекуван и возбудлив старт.

Режија: Genkçen Usta Çaylar
Улоги: Бугра Галсо, Берен Гокилдиз, Лејла Лидија Тугутлу…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*