Момчето на Ипек од „Истанбулската невеста“ е еден од најзгодните турски актери кој го гледавте во „Парампарче“ (фото)

Иако во серијата „Истанбулската невеста“ го игра ликот на лошата Ипек, која на многумина им го загорчува животот, турската актерка Дилара Аксујек приватно води сосема поинаков живот и вели дека приватно никогаш не би живеела како Ипек. Кога е љубовта во прашање, таа е во врска со актерот Чејхун Менгироглу, кој го гледавме во серијата „Парампарче“ каде беше момчето на Џансу.-Во врска сум со човек кој го сакам најмногу на светот и сум многу среќна. Нашата врска е прекрасна. Уживам да го минувам времето со мојот сакан. По прашањето дали наскоро се гледа во брак, таа вели: -Секако, како и секоја заљубена жена. Сепак, засега немаме време да размислуваме на венчавка. Уште сме млади. Бидејќи имаат иста професија, тие еден на друг се најдобри критичари.-Сакам да го послушам неговиот конструктивен совет, баш како и тој мојот, завршува актерката.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *