Многу лубопитност на Онур Туна зад камерата на сетот на Чудесен доктор!

Актерот Онур Туна, кој достигна огромна навивачка база со ликот на Алихан во серијалот „Забрането јаболко“, подоцна, тој успеа да украде срца со ликот Ферман што го играше во Чудо доктор. Онур Туна, кој е добар пар со Танер Олмез, во серијалот за животот на Али Вефа, доктор со аутизам, тој ги освои срцата на своите обожаватели уште еднаш со својата улога на лекар во болницата во серијалот.

Актерот ги продолжи студиите за музика откако серијата се одмори за време на пандемискиот процес. Неодамна се дозна дека Онур Туна, кој објави нов албум наречен „Далгон“, ќе учествува во друг проект.

Работата на филмот започна пред малку време и Онур Туна се собра заедно со другите актери. Се разбира, патем, треба да се додаде дека сетот „Чудесен лекар“ ја започна својата работа пред малку. Во период кога Онур Туна е во многу интензивно темпо, се чини дека тој беше лубопитен и на задниот дел од него покрај камерата! Онур Туна, кој седеше на камерата за време на снимањето на серијата Муџизе Доктор, ја сподели следната фотографија со своите следбеници со ознаката „Работиме“.

Туна напиша друга нота „Loading“ на друга фотографија што ја сподели подоцна, како да се однесува на нејзиниот друг проект … Еве ги сликте на актерот во Instagram:

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*