Мислевте дека ”Хазал” е само актерка? Оваа е нејзината друга професија

Алина Боз е едно од најпознатите лица во Турција. На многу млада возраст таа успеа да ги зграпчи врвовите на кариерата.” Хазал” е улогата што најмногу ја популаризира во серијата “Парампарче”. Покрај актерството, Алина е добра музичарка познат по својот талент. Таа ја искористи својата слава за да има различни професии во телевизиската индустрија. И на крај, таа има објавено слика додека изведуваа на сцената и ја покажува својот талент во музиката.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*