Мислевте дека е преубава, само погледнете како изгледа “Зејнеп” без шминка

Џансу Дере е една од најталентираните турски актерки и една од најценетите и најубавите актерки. Актерката има многу клучни улоги и е активна во текот на целата кариера во турската филмска кинематографија . Џансу го познавате како прекрасна, но без шминка таа ќе ве изненади. Некои фотографии што и се направени на актерката на улица се гледа нејзиниот вистински изглед, што не е толку прекрасна како што знаете.


Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-03-18 06:21:53Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *