Мине Тугај го смени изгледот!

Турската актерка Мине Тугај реши да го смени изгледот по завршувањето на серијата „Залим Истанбул“. Од црвена коса, таа ги сврте на светло кафеава.

41-годишната актерка со години ја имаше косата обоена во црвени тонови.

Актерката ја објави својата нова боја на коса со ознака „Време беше за некои промени“.

https://www.ntv.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*