Мехмет О. Долунај реагира на најновите вести за неговата врска со Бахар!

Како што веќе знаете, објавени се неколку фотографии од двајцата актери од серијалот „Залим Истанбул“, Мехмет Озан Долунај и Бахар Шахин. На една фотографија се гледа како се бакнуваат во еден бар. Фотографиите предизвикаа возбуда на турските портали, дека меѓу нив започна нова лубовна приказна.
Бахар воопшто не реагираше додека Озан реши да даде објаснување за „Инстастори“. “Ги поминав денешните вести само со смеење. Бахар Сахин ме познава долго време, работевме заедно и излеговме заедно многу пати да јадеме, но само како пријатели. Да дојдевте и да не поздравувавте одблизу и да не прашавте, наместо да не сликавте од далеку, ќе се гледаше дека е сосема поинаку. Но, да имаме здравје здравје, тоа беше првиот и последен пат, без оглед на тоа “- пишува актерот.

https://www.haberturk.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*