Месут Озил и Амине Гулсе ја реновирале вилата во Чешме што чинеше 10 милиони TL

Звездата на Арсенал, Месут Озил, со сопругата Амина Гулсе и ќерката од 4,5 месеци неодамна дојде во Турција. Двојката останува во својата вила со базен, која ја реновирале за 10 милиони TL во Чешме.
Месут Озил го „оживува“ местото и привлекува внимание на плажите на кои оди. Тој прави селфи со лубителите на фудбалот. Во меѓувреме, вилата на оваа брачна двојка уште еднаш доведе до скок на продажните цени на околните недвижнини. За време на изложбата на куќи на потенцијалните купувачи, продавачите мора да потенцираат дека со купување на тоа место, тие ќе станат соседи на Месут Озил.

Популарниот фудбалер, кој уживаше на одмор во неговиот луксузен дом, претходниот ден отиде на една од најпопуларните плажи во градот со своите пријатели. Озил и неговите пријатели отишле во одморалиште на осамениот дел од плажата и претпочитале да седат и да зборуваат наместо да пливаат. Бидејќи вработените носеле шишиња шампањ во нивното одморалиште, Месут станал центар на вниманието на туристите.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*