Мелис Сезен: Јас ќе дипломирам во 2021 година!

Турската актерка Мелис Сезен вчера беше забележана во трговски центар. Таа застана од новинарите и разговараше со нив.
“За време на карантинот, работев напорно за испити и го продолжив школото со далечинско образование. Се надевам, во 2021 година ќе бидам дипломирана”, рече актерката.

На состанокот со неговите блиски пријатели и колеги во ресторан на плоштадот, Мелис Сезен рече дека карантинскиот процес е исклучително корисен за него.

Говорејќи во новата сезона, Сезен рече: “Постојат понуди, особено понуди за серии. Нашите преговори се одвиваат. Ќе биде малку класичен, но навистина го читам сценариото во моментов.”

https://www.haberofisi.com.tr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*