“Мелек” сега ќе го видиме во друга нова серија!

Малечката од Турција, Берен Гокилдиз, стана позната за нашата јавност со нејзината позната улога како “Мелек” во хит серијата “Се викав Мелек”. Берен со нови успеси, иако има само 9 години со оригиналност и совршена актерска игра, таа успеа да ги освои срцата на јавноста. Сега многу талентиранота малата девојче кое исто така ја освои наградата како “најдобра млада актерка”, стана дел од новата серија која почна да се појавуват првите епизоди. Берен сега е дел од серијата “Кизим Дизиси”, базиран на корејската продукција со наслов “Мојата ќерка”. Во ова серија се прикажува болна приказна за ќерка и татко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*