“Мелек” облеченa како принцеза, толку многу се смени! – Фото

Серијата “Се викав Мелек” (Мајка) продолжува да урива рекорди на гледаноста ширум светот каде што се емитува.
Оваа турска серија многу и се допаѓа и на нашатите гледачи, каде што најпосакуваната личност останува, Мелек.
Малата актерка, во серијата се соочува со исклучително тежок живот, додека во реалниот живот има сосема поинаков живот.
Конечно, Мелек има објавено слика, каде што се гледа многу убаво во стилски фустан…
Колку убаво таа знае да позира пред камера… Како професионален модел.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *