“Мелек” ги започна летните одмори, гледајте како ужива?

Турската актерка Берен Гокјилдиз, позната како “Мелек” во серијата “Се викав Мелек”, ги грабнала срцата на јавноста, каде што семејното насилство било дел од нејзиниот секојдневен живот. 8-годишната актерка сега започна со одморите во прекрасното крајбрежно во Грција. Таа го објави одморот преку објавување на некои слики на нејзиниот “Instagram” . По објавувањето на овие слики, “Мелек” доби многу позитивни коментари од нејзините следбеници. Малата актерка, но со одлични дела досега, има над 400 илјади следбеници во “Instagram”.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *