Мајката на Дефне од „Вљубениот ерген“ вели: „Ја загрози безбедноста на моето дете“

Мајката на турската актерка Елчин Сангу е повикана како сведок на судење за спорот меѓу Елчин и нејзината екс-менаџерка Башар Окај. Менаџерката ја тужи актерката по основ на едностарно раскинување на договорот и бара оштета од 100 илјади долари.Мајката на Елчин Мујесер Сес е повикана како сведок и го изјавила следното:
-Госпоѓата Башар пишуваше негативни коментари до фановите на мојата ќерка. Тоа е причината поради која Елчин го раскина договорот . Мислам дека со таквите коментари ја загрози безбедноста на моето дете, вели мајката на црвенокосата актерка.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*