Мали измени во сценариото на турската серија Ќерката на амбасадорот

Серијата Ќерката на амбасадорот претрпе мали промени во сценариото.
Причината за тоа е отсуството на актерката Неслихан Атагул. Актерката е болна и нема да се појави на сетот во следните десет дена. Нејзиното отсуство во продукцијата нема да влијае на самата серија. Снимката се одвива непречено и направена е една мала промена. За да не се почувствува отсуството на актерката, сценариото на серијата беше променето за следната епизода или две.

Потсетуваме, Неслихан го толкува ликот на Нара Челеби во серијата Ќерката на амбасадорот. Пред оваа серија, таа работеше на уште десет проекти. Првпат се појави на ТВ екраните во серијата „Илк ашк“ во 2006 година. Првата сериозна улога ја имаше две години подоцна во серијата Кога лисјата паѓаат, во која го играше Дениз.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *