Лубовната афера на главните актери е причина за заминувањето на актерката од серијата Заклетва ?!

Веста дека главната актерка ја напушти серијата „Заклетва“ беше вистинско изненадување за сите.
Турските медиуми опширно се занимаваа со прашањето зошто Озге Јагиз донел таква улога, и дошла до изненадувачки откритија! Озге и главниот актер Гокберк Демирчи добија голема популарност во Турција и пошироко, благодарение на серијалот „Заклетва“. Серијата беше многу гледана во Турција, и во сите земји каде што се емитуваше, а беше најавена и нова сезона – без Озга во главната улога.

Според поголемиот број турски медиуми, причината поради која младата актерка ја напушти серијата е всушност врската со главниот актер! Според весниците во Турција, Озге и Гокберк биле во лубовна врска. Актерите досега одговорија за ова прашање…

https://tvexposed.net/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *