ЛЕПОТИЦА – ВО ПАРАМПАРЧЕ Е ВЉУБЕН ВО ЏАНСУ, НО ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ НА ДЕНИС

Турскиот модел и актер Чејхун Менгироглу кој својата популарност ја стекна во хит драмата „Парампарче“, се повеќе ја ужива своја популарност.
Чејхун има 31 година, а многу повеќе е активен како модел, отколку како актер.
Тој е во врска со турската актерка Дилара Аксујек, чија егзотична убавина досега се појавила во неколку турски серии.


Сепак, за атрактивниот Чејхун, улогата на Дениз како момче, а подоцна и сопруг на Џансу, ја зголеми неговата цена во светот на шоу-бизнисот, па се почесто е дел од престижни модни ревии и реклами.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *