Легендата многу различно се врати! Сè што се вели дека е невозможно во Забрането јаболко е возможно!

Четвртата сезона од серијата „Забрането јаболко“ се очекува со големи возбудувања. Новите епизоди ќе се емитуват во публиката заклучно со септември. Серијата, која досега емитуваше 74 епизоди, имаше голем рејтинг во последната сезона.

Серијата, која привлече внимание со своите растечки рејтинг, исто така го зголеми интересот кај новите ликови. Актерите работат со интензивно темпо во снимањето кое трае веќе некое време. Се снимаат епизоди на акции, затоа што во вториот бран на пандемијата, публиката се очекува да не биде без Забрането јаболко. Значи, грешката направена во последната сезона нема да се повтори.

Објавен е четвртиот трејлер од 75-та нова епизода од серијалот Забрането јаболко. Дадената порака е многу јасна. Ќе има многу работи за кои се вели дека се невозможни. Картите повторно се мешаат во серијата „Забрането јаболко“ …

Еда Еџе повторно е водечкото име на серијата …Јилдиз повторно е омилен лик. Со Шахика и Ендер ќе ја видиме женската моќ. Несрин Џавадзаде и Шевал Сем исто така ќе импресионираат со својата елеганција.

Гокан Алкан ќе ги изненади сите со својот лик на Керим. Талат Булут повторно ќе настапи многу добро со ликот на Халит. Настаните, интригите, бекстејџот, одмаздата и многу други теми ќе ја поврзат публиката со екранот во Сезона 4 на Забрането јаболко.

https://televizyongazetesi.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*