Лале од „Наследници“ е повлечена и тивка во серијата, но приватно е жешка танчарка на подиумот (видео)

Во турската комедија „Наследници“ или по турскиот наслов „No 309“, главната улога ја има девојката по име Лале.
Нејзиното вистинско име е Демет Оздемир и има 27 години. Освен актерската кариера, убавата Турчинка активно се занимава со танц.Таа се преселува во Истанбул заедно со нејзината мајка и сестра, откако родителите им се разделуваат. Тогаш почнува со часовите по танц и станува се посериозна во намерата тоа да биде нејзина професија.
Потоа, почнува да се појавува во видео спотови и реклами, кои пак и ги носат улогите во неколку турски серии. Погледнете ја „Лале“ во едно сосема поинакво светло:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *