Кутси се мажи!

Добри вести пристигнуваат кога станува збор за турскиот актер и пејач Кутси.
Најновите вести се однесуваат на неговиот приватен живот. Кутси реши да се ожени. Негова избрана е Сибел Улкер. Интересно е и тоа што Кутси и Сибел се запознаа на снимањето на серијата Мелек. За потсетување, славниот актер претходно живееше со Фејза Зип седум години. Двојката се разведе бидејќи актерот не сакаше да се ожени во тоа време. Ситуацијата сега очигледно се смени.

Со среќа!

by: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *