Криза во бракот на Бурак Озчив и Фахрие Евџен: Парот бара помош од психолози

Бидејќи славата станува сè поголема, да бидеш дискретен за приватниот живот е речиси невозможно. Навистина, честото големо внимание се претвора во неиздржливи тешкотии. Истиот проблем сега го поминуват познати актери Бурак Озчив и Фахрие Евџен. Двојката добива третман кај психолог поради стресот и вознемиреноста што е создадена меѓу нив. Блиски извори до двојката не рекоа ништо повеќе од тоа, но според турските медиуми, бракот на двајца познати актери е секогаш под тензија. Двајцата протагонисти во серијата “Дневникот на Фериде” се венчаа во јуни 2017 година.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *