Крваво и застрашувачки, еве како изгледаат Елчин Сангу, Биркан Сокулу и Керем Бурсин во нивните улоги како вампири

Елчин Сангу, познатата актерка на “Вљубениот ерген”, започна нов проект наречен “Јашамајанлар”. Овој проект ќе се појави во ТВ, каде собрал многу познати актери од турската кинематографија. Актерката на ” Вљубениот ерген ” ја толкува како Миа, а актерот од серијата “Животот не е песна” како Нумел. Керим Бурсин го толкува негативниот лик Дмитриј. Пред некое време , актерите ги споделија сликите на социјалните мрежи кои покажуваат како се претворија за овие улоги.

Mia.. #yaşamayanlar

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

Photo by: @thebursin 👹 #yaşamayanlar

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

Dimitry & Co. #YAŞAMAYANLAR

A post shared by Kerem Bursin (@thebursin) on

Numel #YAŞAMAYANLAR 🌓

A post shared by Birkan Sokullu (@birkansokullu1) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *