Којa е “Мерием” во реалниот живот?

Aysa Aysin Turan е прекрасната турска актерка која неодамна ги освои срцата на гледачите со улогата на “Мерием”. Таа е родена во 1992 година во Истанбул. Мерием од хит серијата на Сител ја гледавме и во Црната Роза , е една од најубавите и најплатените актерки. Но таа како актерка дебитираше со првата улога во серијата на “Езел”,но само во првите епизоди која подоцна ја заменија со друга актрка. Нејзината улога како “Мерием” е борба за вистината, невиноста и љубовта. Но по една несреќа, наивната “Mерием” се наоѓа поделена меѓу бескрупулозниот обвинител и одмаздничкиот тужител.
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *