Кој ќе ја игра негативецот во серијата Ариза?

Снимањето на новата турска серија наречена Ариза започнува за неколку дена.
Веќе е познато кои се главните актери. Тие се Толга Сараташ и Ајча Ајшин Туран. Она што сè уште не е познато, т.е. она што го најдоа водечките луѓе на овој проект е актерот за улогата на негативецот. Според турските медиуми, ова е значајна улога во новата серија, а сè уште не е потпишан договор со актерот кој ќе ја игра таа улога. Според луѓето што ги водат преговорите, не е исклучено улогата да му припаѓа на еден од најпознатите турски актери. Останува да се види кој е наменет.

Сценарист на серијата е Озан Аксунгур, а режисер е Речаи Карагиз. Емисијата се очекува во септември годинава, а заплетот ќе биде мешавина од авантура и драма.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*