Кој е најдобриот партнер со кој работела Ханде Ерчел?

Пред три дена двајцата актери од серијата „Sen Çal Kapimi“, Ханде Ерчел и Керем Бурсин, беа во живо на Инстаграм. Керем го праша Ханде дека кој е најдобриот партнер со кој работела досега. Ханде не сакаше да даде име и се двоумеше да одговори. Но, Керем повторно праша. „Добро. Ти си најдобриот партнер со кој сум работел“, рече Ханде.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*