Која ќе биде новата партнерка на Киванч Татлитуг?

Останува мистерија за тоа која ќе биде новата партнерка на Киванч Татлитуг во новата серија. По долго време, Татлитуг ќе се врати на големиот екран. Познатиот актер ќе ја глуми главната улога во проектот под наслов “Collision”. Досега, три имиња на популарни актерки се кандидати за партнерот на Киванч: Џансу Дере, Серенај Сарикаја и Неслихан Атагул. Нејзината улога како Нихан во “Кара Севда” му дала на Атагул неоспорен успех, можеби, следниот успех на Неслихан ќе биде со Киванц Татлитуг.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*