Коронавирус во серијата Забрането јаболко, сценариото се смени за Еда Еџе!

Кога Еда Еџе, која му даде живот на Јилдиз, ја фати коронавирусот, стана јасно дека сценариото треба да се смени. Според информациите од зад сцената на новинарот Бирсен Алтунташ, донесени се важни одлуки во врска со 100-то поглавје, кое ќе биде објавено во понеделник, 1 март.

Сцените на ликот на Јилдиз кои ги играше Еда Еџе беа ревидирани и некои од нив мораа да бидат препишани. Забранетото јаболко, кое се чини дека е одличен прозорец за можности во кариерата на Еда Еце и е најважниот проект во нејзиниот деловен живот, се подготвува да каже „далија“ со својата 100-та епизода. Славната актерка, од друга страна, веќе подолго време работи напорно на снимањето и во пандемиски услови.

Еда Еце фатена во коронавирусот исто така ги вознемири нејзините обожаватели и им даде морал на нејзините следбеници, кои и посакуваат што побрзо закрепнување.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *