Кога сценаристите ќе сфатат колку голема грешка има во серијата Забрането јаболко, ќе биде доцна!

Фановите на серијата, кои ги повикуваат сценаристите, даваат коментари во кои се изјаснуваат дека им е непријатно што Јилдиз е постојано несреќна, избирајќи погрешни мажи и претставувајќи се како едноставна жена. Многу гледачи на социјалните мрежи сега споделуваат критички пораки за Забранетото јаболко. Како резултат на незадоволството на публиката, гледаноста на серијата, која многу често се зголемува, има тенденција да се намалува.

Во 95-та епизода на Забрането јаболко, она што се случи помеѓу ликот на Џансу, кој го игра Нилпери Шахинкаја и Чагатај, кој му даде живот на Берк Октај, исто така ја разлути публиката. Овие слики, кои се појавуваат како предавство на Чагатај, објаснуваат дека Јилдиз повторно ќе биде незадоволна од погрешните избори.

Бракот на Чагатај и Јилдиз е темелно распукан и ќе се случи ова предавство. Се разбира, следбениците на серијата, кои очекуваат ликот на Јилдизда биде среќна, се побунуваат и против она што се случило.

Многу лубители на ТВ-серијата кои велат „Уморен сум од вознемиреност од Јилдиз“ споделуваат коментари на платформите на социјалните мрежи.

Вистина е дека има публика која е задоволна од интригите во шоуто. Сепак, тоа се рефлектира и во коментарите дека толку многу интриги сега се досадуваат. „Додека се обидував да добијам интриги, работите се движат глупаво. Сè беше збркано, нејзината рака не е чиста чија рака е во чиј џеб “, серија фанови кои коментираа, исто така ги изразија чувствата на многумина.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *