Киванч Татлитуг и неговата сопруга бегаат во Америка, причината е навистина е жална!

Актерот Киванч Татлитуг и неговата сопруга се чини дека сакаат да го пренесат нивниот однос кон нова фаза. Тие имаат многу желба да формират семејство заедно и да имаат деца, но се чини дека оваа желба не се реализира. Ова е многу лоша вест, но Кивач ќе инсистира на ова. Тој одлучи, заедно со својата сопруга, да одат во Америка за грижа од најдобрите болници и лекари. Тие се оптимисти во врска со оваа ситуација и веруваат дека со помош на лекарите таму, нивната желба и со волја на Бог ќе успее!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *