Киванч Татлитуг изнајми камена куќа за 50 илјади лири за ноќ (фото)

Познатиот турски актер Киванч Татлитуг зеде изнајмена камена куќа која чинеше 50.000 турски лири ноќ.

Актерот ја предаде куќата во Бодрум на своето семејство, така што актерот и неговата сопруга Басак Дисер, решија да изнајмат камена куќа, која чини 50.000 лира ноќ. Се дознава дека парот ќе остане во таа куќа 10 дена и ќе плати 500 илјади TL.

https://www.haberler.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*