Киванч Татлитуг доби смртна закана!

Според турскиот „Хуријет“, Синан Алтинтас го гони Киванч Татлиту и Басак Дисер!
Тој ги обвинува за нарушување на врската со Хазар Ергулу, кој наводно е негова девојка. Синан отиде толку далеку што се закани дека ќе ги убие Киванц и Басак, ако неговата девојка не му се врати! Киванче и Басак за турските медиуми изјавиле дека не знаат кој е младиот човек или неговата наводна девојка. Додадоа дека им е тешко да ги разберат мотивите и за што станува збор. Како што објаснуваат роднините на Синан, младиот човек претрпел еден вид ментален слом.

Целиот случај беше пријавен во полиција, а судот веќе ја донесе првата одлука. На Алтинтас му е забрането да се приближува кон парот „Татлитуг-Дизер“ за еден месец.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*