Кериман” како дама, облечена комплетно во црвена боја!

Турската актерка Нурсел Косе, позната кај нас како “Кериман”, е едена од актерките која успеа да собере многу фанови. “Кериман” која стана позната во серијата “Парампарче”, која е позната како “алчна жена” и е вљубена во парите, е сосема поинаква во реалниот живот. Таа во реалност е многу елегантна и со многу стил. Ова се гледа од различните слики кои актерката ги објавува на социјалните мрежи. И кога сме кај објавување на слики, “Кериман” денеска ја стави сликата за 256.000 следбеници која ја следат во инстаграм, каде што се прикажува дотерана од глава до пети.
“Среќен викенд”, напиша актерката во прилог на сликата, во која таа беше целосно облечена во црвено. Нурсел Косе е родена во 1970 година во Турција и сега има 48 години.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *