Керем Бурсин се враќа во Холивуд?!

Неколку турски медиуми објавија дека Керем Бурсин може да се врати во САД.
Поточно, кружат гласини дека Керем наводно добил некои понуди за работа во Холивуд. Оваа информација нема официјална потврда. За потсетување, Бурсин честопати се преселуваше од земја во земја како дете. Живееше со неговите родители во седум различни земји се додека не се населија во Тексас. Веќе во средно училиште, тој ја доби наградата за најдобар актер во Тексас на неговата возраст. По завршувањето на средното училиште, тој присуствуваше на колеџот Емерсон во Бостон. Таму завршил маркетинг и комуникација. Првата улога на Керем на телевизија беше Шарктотус на Роџер Корман (2010), а потоа во 2012 година глумеше во друг проект на Корман наречен Палата на проклетите. Откако помина неколку години во Лос Анџелес, Бурсин одлучи привремено да се пресели во неговиот роден град Истанбул, Турција.

По големиот успех на серијата Чукај на мојата врата, приказната за неговото враќање во САД е повторно актуелна. Еден од следбениците на социјалните мрежи го праша познатиот новинар Ранини дали има вистина во тоа. Ранини истакна дека Керем штотуку се преселил од Америка во Турција. Само тој знае дали ќе се врати..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *